Öğrenciler, Korugöl Tabiat Parkı'nda sanatla buluştu

  • Öğrenciler, Korugöl Tabiat Parkı'nda sanatla buluştu 0

    Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin öncülüğünde Korugöl Tabiat Parkı'nda düzenlenen 'Doğada Sanat Etkinliği', genç yetenekleri doğanın kucağında sanatla buluşturdu.

  • Öğrenciler, Korugöl Tabiat Parkı'nda sanatla buluştu 1

    Bu özel etkinlik, öğrencilerin sadece derslik duvarlarıyla sınırlı kalmayıp, aynı zamanda doğanın sunduğu eşsiz atmosferde yaratıcılıklarını sergilemelerine olanak tanıdı. Programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

  • Öğrenciler, Korugöl Tabiat Parkı'nda sanatla buluştu 2

    İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, yaptığı konuşmada, eğitimin sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını vurguladı. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerinin de en az akademik başarıları kadar önemli olduğunu belirten Özer, bu tür etkinliklerin gençlerin çok yönlü gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti. Etkinlik, öğrencilerin doğayla iç içe, keyifli ve ilham verici bir gün geçirmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.