Oltu'da 15 Temmuz şehitleri, dualarla anıldı
-
Erzurum'un Oltu ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programlarında, şehitler dualarla anıldı.
-
Anma etkinlikleri, Aslanpaşa Camii'nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programıyla başladı. Programa katılan vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları vererek 15 Temmuz şehitleri için dualar etti. Mevlid programı, katılımcılarda derin bir ruh hali oluşturdu.
-
Programın ardından ilçe protokolü ve vatandaşlar, Aslanpaşa Şehitliği'ni ziyaret etti. Oltu İlçe Müftüsü Veysel Çelebi tarafından yapılan dua ile şehit kabirlerine karanfiller bırakıldı. Bu anlar, duygu dolu anlara sahne oldu. Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, vatan uğruna canlarını verenler rahmetle anıldı.
-
-
-
-
-
-








