Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 0

    AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2026 Danışma Meclisi Toplantısı, ilçe teşkilatının yanı sıra mahalle muhtarları ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bu önemli buluşma, Oltu'nun geleceğine yönelik stratejilerin belirlenmesi ve mevcut durumun değerlendirilmesi açısından kritik bir öneme sahipti.

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 1

    Toplantıda, Oltu'da hayata geçirilen, devam eden ve planlama aşamasında olan yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı. İlçenin öncelikli ihtiyaçları masaya yatırılırken, muhtarlar ve vatandaşlar söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları ve talepleri yetkililere aktarma fırsatı buldu. Bu geri bildirimlerin, çözüm odaklı çalışmaların yürütülmesinde temel alınacağı vurgulandı.

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 2

    AK Parti Oltu İlçe Başkanı Oğuz Yavuz, birlik ve beraberlik içinde Oltu'ya hizmet etme kararlılıklarını yineledi. Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve Belediye Başkanı Adem Çelebi de ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımların hız kesmeden süreceğinin altını çizerek, vatandaşlarla kurulan istişare kültürünün önemini vurguladılar. Toplantı, 'Daha güçlü bir Oltu için durmak yok, yola devam' sloganıyla sona ererken, tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışma vurgusu yapıldı.

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 3

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 4

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 5

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 6

  • Oltu'da 2026 vizyonu masaya yatırıldı: Hizmet ve istişare vurgusu 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.