Ordu'da korkutan yangın: Mahsur kalan çocuk kurtarıldı

  • Ordu'da korkutan yangın: Mahsur kalan çocuk kurtarıldı 0

    Ordu'nun Ünye ilçesinde bir dairede meydana gelen yangında içeride mahsur kalan bir kız çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • Ordu'da korkutan yangın: Mahsur kalan çocuk kurtarıldı 1

    Yangın, Atatürk Mahallesi Yunus Emre Sokak'taki 5 katlı bir binanın 2'nci katındaki dairede bilinmeyen bir sebepten dolayı başladı. Yangın çıktığında evde bulunan 12 yaşındaki A.T. isimli kız çocuğu içeride mahsur kaldı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Ordu'da korkutan yangın: Mahsur kalan çocuk kurtarıldı 2

    Olay yerine ulaşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler, hızlı bir müdahale ile balkondan A.T.'yi tahliye etti. Küçük kız, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

  • Ordu'da korkutan yangın: Mahsur kalan çocuk kurtarıldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.