Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti

  • Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti 0

    Ordu'nun Ünye ilçesinde anasınıfı öğrencileri, velilerinin desteğiyle meyve fidanlarını toprakla buluşturdu. 80 anasınıfı öğrencisi, öğretmenleri Hamiyet Öztürk öncülüğünde okul bahçesini yeşillendirerek 'Yeşil Vatan' projesi kapsamında 16 adet meyve fidanını toprakla buluşturdu.

  • Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti 1

    Fidan dikimi ile çocuklara doğa ve çevre sevgisini aşılamayı hedeflediklerini belirten Anasınıfı Öğretmeni Hamiyet Öztürk, bu etkinlikle yeşil vatanı koruma bilincini çocuklara aktarmayı amaçladıklarını ifade etti. Özellikle son yıllarda yaşanan yangınların ardından bu bilinci artırmanın önemine vurgu yaptı.

  • Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti 2

    Öztürk, çocukların etkinlikten keyif aldığını ve ellerini çamura sokmanın onlara büyük bir mutluluk verdiğini dile getirdi. Ayrıca, herkesin bir fidan dikmesi gerektiğini belirten Öztürk, ağaç kesiminin artış gösterdiğini ve bu nedenle fidan dikiminin önemine dikkat çekti. Çocuklar daha sonra diktiği meyve fidanlarını öğretmenler ve velilerin eşliğinde suladı.

  • Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti 3

  • Ordu'da minikler 'Yeşil Vatan' projesi ile fidan dikti 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.