Ortaokullar arası kültür yarışmasında 4 okul finale yükseldi
-
Eskişehir Türk Ocağı tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Millî Kültür Bilgi Yarışması’nda final yolunda 4 okul başarı gösterdi.
-
Geleneksel hale gelen bu yarışmanın 19. sunun ikinci turu, 12 okulun katılımıyla 4 ayrı salonda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Müsabakalar, oldukça heyecanlı ve zevkli bir atmosferde geçti. Yarışma sonucunda Şehit Mutlu Yıldırım Ortaokulu, Şehit Teğmen Subutay Alkan Ortaokulu, Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu ve Gülay Kanatlı Ortaokulu finale kalmayı başardı.
-
İkinci turda elenen okulların öğrencilerine, günün anısına katılım beratı ve kitap verildi. Ayrıca, danışman öğretmenlerine ve okul müdürlüklerine teşekkür beratı takdim edildi. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilere kültürel bilinci artırma ve bilgi paylaşma fırsatı sundu.
-








