Osmaniye'de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: Terlikle gelen şüpheli dikkat çekti

  • Osmaniye'de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: Terlikle gelen şüpheli dikkat çekti 0

    Osmaniye'de, kendilerini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran 3 şüpheli, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanarak tutuklandı.

  • Osmaniye'de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: Terlikle gelen şüpheli dikkat çekti 1

    Şüphelilerin, Y.B. isimli vatandaşı telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıttıkları ve 'terör örgütü ile bağlantınız var' şeklinde tehdit ettikleri öğrenildi. Bu yöntemle, mağdurun korku ve panik içine sürüklendiği belirtildi.

  • Osmaniye'de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: Terlikle gelen şüpheli dikkat çekti 2

    Yürütülen teknik ve fiziki takip sonucunda, şüphelilerin izlerini kaybettirmek amacıyla sık sık araç değiştirdikleri belirlendi. Ekipler, kuyumcuda bozdurdukları altınlarla birlikte 3 şüpheliyi yakaladı. Özellikle birinin parayı almaya terlikle gelmesi dikkat çekti. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 392 bin TL, 300 dolar, 1 çift altın küpe ve 3 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Ele geçirilen paranın ve ziynet eşyalarının mağdur vatandaşa teslim edildiği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.