Osmaniye'de minik yürekler mezuniyet ve hatim sevincini konvoyla taçlandırdı
-
Osmaniye’de 4-6 yaş anaokulu öğrencileri, hayatlarının önemli bir dönüm noktasını, mezuniyetlerini ve Kur’an-ı Kerim’i hatmetmenin getirdiği manevi hazzı, coşkulu bir konvoyla kutladı. Toplamda 72 öğrencinin mezun olduğu programda, 25 minik öğrenci ise Kur’an-ı Kerim’i başından sonuna okuyarak hatim sevincini doyasıya yaşadı.
-
Osmaniye merkezde faaliyet gösteren özel bir anaokulunda düzenlenen törende, öğrenciler birbirinden renkli sahne gösterileriyle ailelerinden tam not aldı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği bu özel günde, eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler mezuniyet belgelerini gururla alırken, Kur’an-ı Kerim’i hatmeden 25 öğrenciye de özel bir ilgi gösterildi. Ayrıca, Kur’an okumayı yeni öğrenen 47 öğrenci de bu anlamlı programda yerini aldı.
-
Törenin ardından, öğrenciler ve velileri tarafından Türk bayrakları ve Kur’an-ı Kerim temalı süslemelerle donatılan araçlarla görkemli bir konvoy düzenlendi. Şehir merkezinde yapılan bu konvoy, hem mezuniyetin hem de hatim sevincinin birleştiği, milli ve manevi değerlere vurgu yapan unutulmaz anlara sahne oldu. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda, öğrenciler ve aileleri bu özel günü ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafları çektirdiler.








