Portakal hırsızları kamyonete yüklerken jandarmaya yakalandı: 25 bin TL'lik vurgun girişimi engellendi

  • Portakal hırsızları kamyonete yüklerken jandarmaya yakalandı: 25 bin TL'lik vurgun girişimi engellendi 0

    Hatay'ın Erzin ilçesinde, piyasa değeri yaklaşık 25 bin TL olan 2,5 ton portakalı çalmaya çalışan 5 şüpheli, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

  • Portakal hırsızları kamyonete yüklerken jandarmaya yakalandı: 25 bin TL'lik vurgun girişimi engellendi 1

    Olay, geçtiğimiz günlerde Erzin ilçesi Hürriyet Mahallesi Küme Evleri mevkiinde meydana geldi. Gündüz vakti narenciye bahçesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, şüpheli şahısların varlığını fark etti. Ekipler, M.T.'ye ait bahçede, piyasa değeri 25 bin TL olan ve toplamda 2,5 ton ağırlığındaki portakalları bir kamyonete yüklemeye çalışan M.Ü., A.E. ve İ.Y. isimli şahısları suçüstü yakaladı.

  • Portakal hırsızları kamyonete yüklerken jandarmaya yakalandı: 25 bin TL'lik vurgun girişimi engellendi 2

    Jandarma ekiplerinin hızlı müdahalesiyle olayın ardından suç ortakları A.Y. ve Y.E.Ç. de kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan toplam 5 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslar serbest bırakılırken, çalınmaya çalışılan portakallar bahçe sahibine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.