Pursaklar'da anlamlı iftar: Başkan Çetin, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

  • Pursaklar'da anlamlı iftar: Başkan Çetin, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi 0

    Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayının manevi ikliminde anlamlı bir iftar programına ev sahipliği yaptı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrayı paylaşarak onurlandı.

  • Pursaklar'da anlamlı iftar: Başkan Çetin, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi 1

    İftar programına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılarak şehit aileleri ve gazilere desteklerini gösterdiler.

  • Pursaklar'da anlamlı iftar: Başkan Çetin, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi 2

    Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı konuşmada şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayarak, "Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz ile birlikte iftarımızı yaptık. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve dayanışmamızı daim eylesin. Sizler bizim için her zaman baş tacısınız, şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz, milletimizin gururu olmaya devam edecektir. Pursaklar Belediyesi olarak, her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olacağız." ifadelerini kullandı. İftar boyunca masaları tek tek ziyaret eden Başkan Çetin ve beraberindeki heyet, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.