Sakarya'da husumetli gruplar arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı
-
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında sabah saatlerinde çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.
-
Olay, Tepekum Mahallesi'nde meydana geldi. A.A.Ö. (20), Muammer Güney (33), T.C. (25) ve A.D. (29) isimli şahıslar, husumetli oldukları E.D.'nin evinin önüne gelerek, yanlarında getirdikleri silahla ateş açtı. E.D., evinin içerisinden silahıyla karşılık verince, çatışma kaçınılmaz hale geldi.
-
Muammer Güney, çatışma sırasında olay yerinde hayatını kaybetti. T.C. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından E.D. isimli şüpheli, kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.








