Samsun'da besicilerin kurban mesaisi devam ediyor
-
Samsun'da besicilerin, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de mesaileri hız kesmeden sürüyor. Canlı hayvan pazarlarında alınan satışlarla, besiciler bu yılki performanslarından memnun olduklarını ifade ediyorlar.
-
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Samsun'daki canlı hayvan pazarlarında gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor. Besiciler, ellerindeki kurbanlık hayvanları satmaya çalışırken, bu yılki satışların bekledikleri gibi iyi geçtiğini dile getiriyorlar. Kurbanlık satıcısı Celal Payzi, "Bayramın ikinci gününde de satışlarımız devam ediyor. Yerli malımızı ihtiyaç kadar sattık, gerisini bayramdan sonra adak olarak satışa sunacağız. Bu yıl oldukça memnunuz, malımızı bitirdik," şeklinde konuştu.
-
Kurbanlık almaya gelen vatandaşlardan Mehmet Koç, bayramın ikinci gününde alım yoğunluğunun ilk güne göre daha az olduğunu belirtti. Koç, "Bayramın ikinci günü genellikle daha rahat olur, sıkışıklık yaşamayız. Ben her sene bu şekilde alışveriş yapıyorum. Tüm İslam aleminin kurbanını Allah kabul etsin," diyerek bayramın anlamına vurgu yaptı.
-
-








