Samsun'da kaza sonrası yol tek şeride düştü, trafik kilitlendi
-
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası sonrası yol, yola dökülen motor yağı nedeniyle tek şeritten ulaşıma açıldı.
-
Kaza, saat 13.00 sularında Samsun-Ordu yolu Tekkeköy ilçesi Selyeri mevkisinde gerçekleşti. Bir SUV aracı ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu, hafif ticari araç yol kenarındaki boşluğa savruldu. Kazadan sonra yola dökülen motor yağı, trafik ekiplerinin bölgedeki güvenlik önlemlerini artırmasına neden oldu.
-
Muhtemel bir ikinci kazanın önüne geçmek için 3 şeritli yol, geçici olarak tek şeritten ulaşıma açıldı. Ancak, Karayolları ekiplerinin bölgeye geç ulaşması sonucu Samsun-Ordu kara yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Neyse ki, ekiplerin yaptığı kumlama çalışmasının ardından yol güvenli hale getirildi ve trafik akışı normale döndü. Kazada herhangi bir yaralanmanın olmaması ise sevindirici bir gelişme oldu.
-
-








