Samsun'da kediye tekme atan şahıs, adli sürece sevk edildi

  • Samsun'da kediye tekme atan şahıs, adli sürece sevk edildi 0

    Samsun’un İlkadım ilçesinde, yoldan geçerken bir kediye tekme atan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, Derebahçe Mahallesi Mustafa Zıvalı Bulvarı’nda, dün akşam saat 20.30 sıralarında gerçekleşti.

  • Samsun'da kediye tekme atan şahıs, adli sürece sevk edildi 1

    Mahalle esnafı tarafından beslenen kedi, kaldırımda oturduğu sırada, yoldan geçen D.G. adlı şahıs tarafından tekme ile itildi. Bu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte mahalle sakinleri ve esnaf duruma büyük tepki gösterdi.

  • Samsun'da kediye tekme atan şahıs, adli sürece sevk edildi 2

    Olayın ihbar edilmesinin ardından polis, D.G.'yi gece saatlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Gazi Polis Merkezi’nde ifadesi alınan D.G., “hayvana eziyet etmek” suçlamasıyla bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Bu tür olaylar, hayvan hakları konusunda toplumda farkındalık yaratılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

  • Samsun'da kediye tekme atan şahıs, adli sürece sevk edildi 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.