Samsun'da nefes kesen operasyon: Uyuşturucu tacirlerine darbe!
-
Samsun'da Narkotik polisi, iki ayrı operasyonda uyuşturucu ele geçirerek birini kadın olmak üzere iki şüpheliyi gözaltına aldı. Bu operasyonlar, şehirdeki uyuşturucu ticaretine karşı verilen mücadelenin bir parçası olarak öne çıkıyor.
-
Atakum ilçesinde gerçekleştirilen ilk operasyonda, 18 yaşındaki M.M. isimli şahsın ikametine baskın düzenlendi. Polis ekipleri, yaptıkları aramada tam 3 bin 740 adet sentetik ecza, 0,10 gram metamfetamin, 0,10 gram kokain ve 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi. Operasyon sonucunda M.M. gözaltına alındı.
-
Ardından İlkadım ilçesinde de benzer bir operasyon yapıldı. 38 yaşındaki G.M. isimli kadının evinde yapılan aramada ise 3,40 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı bulundu. G.M. de narkotik polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Her iki operasyonda gözaltına alınan toplam 2 şüpheli, 'uyuşturucu ticareti' suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.








