Samsun ev sahipliği yaptı: Özel sporcular atletizmde Türkiye birinciliği için yarıştı
-
Samsun, Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliği'ne ev sahipliği yaptı. Toplam 54 ilden bine yakın sporcunun katıldığı heyecan dolu yarışmalar İlkadım ilçesindeki Atletizm Stadı'nda gerçekleştirildi.
-
Müsabakalarda dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun'da 54 ilden gelen bine yakın özel sporcuyu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurnaz, farklı illerden gelen sporcuların Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edeceğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm sporculara başarılar diledi.
-
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de kentte misafir edilen özel sporcuların büyük değer taşıdığını vurgulayarak, yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu. Down sendromlu, zihinsel engelli ve otizmli sporcuların katıldığı yarışmalar, açılış seremonisi ve ödül töreninin ardından devam etti. Yarışmaların yarın akşam sona ermesiyle Türkiye birincileri belli olacak.
-
-
-








