Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 0

    Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor ile sahasında oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı.

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 1

    Isınma ve koşu etabının ardından antrenman şut ve orta çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular, son bölümde ise dar alanda oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Bu çalışmalarda, uzun süredir sakatlığı bulunan ve fiziksel olarak takıma adapte olmaya çalışan Afonso Sousa da takımla birlikte yer aldı.

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 2

    Kırmızı-beyazlı ekipte, elindeki kırık nedeniyle tedavi gören Lubo Satka, çapraz bağ sakatlığı yaşayan Jaures Assoumou ve son lig maçında sakatlanan Olivier Ntcham antrenmanda yer almadı. Ayrıca, milli takımlarında bulunan Logi Tomasson, Efe Törüz, Cherif Ndiaye, Ali Diabate ve Marius Mouandilmadji de antrenmanda bulunmayan diğer isimler oldu.

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 3

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 4

  • Samsunspor, Konyaspor maçına odaklandı: Afonso Sousa takımla çalışmalara başladı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.