Sancaktepe'de yağmurda yaşanan korkunç kaza: Kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti
-
Sancaktepe'de yağışlı havada meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, Eyüp Sultan Mahallesi Samandıra Caddesi'nde saat 11.30 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden kamyonet sürücüsü karşı şeride geçti ve bu sırada karşı yönden gelen hafriyat kamyonuyla çarpıştı.
-
34 EOB 654 plakalı kamyonet, karşı şeride geçtikten sonra 42 FM 704 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonet savrularak yolda durdu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde kamyonet sürücüsünün hayatını kaybettiğini tespit etti.
-
Hayatını kaybeden sürücü morga kaldırılırken, kazaya karışan araçlar çekiciyle yoldan uzaklaştırıldı. Yetkililer kaza ile ilgili soruşturma başlattı ve olayın nedenlerini araştırmaya başladı. Bölgede trafik bir süre aksadı, ancak ekiplerin müdahalesiyle normal akışına döndü.
-
-








