Şanlıurfa'da büyük kaçak sigara operasyonu: 6 bin 820 paket ele geçirildi

  • Şanlıurfa'da büyük kaçak sigara operasyonu: 6 bin 820 paket ele geçirildi 0

    Şanlıurfa'da jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla 6 bin 820 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

  • Şanlıurfa'da büyük kaçak sigara operasyonu: 6 bin 820 paket ele geçirildi 1

    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik olarak Viranşehir ilçesinde kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan denetimlerde, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir başarı sağlandı.

  • Şanlıurfa'da büyük kaçak sigara operasyonu: 6 bin 820 paket ele geçirildi 2

    Operasyon sırasında, 6 bin 820 paket gümrük kaçağı sigaranın yanı sıra 1 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 18 kilogram gümrük kaçağı çay, 2 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ve 2 şişe gümrük kaçağı alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.