Sapanca Gölü'nde tüyler ürperten keşif: Şnorkelli ve gözlüklü ceset bulundu
-
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, gölde şnorkel ve deniz gözlüğü takılı bir erkek cesedinin bulunması, bölgede şok etkisi yarattı. Olay, Yanık Mahallesi Dere Ağzı mevkisinde meydana geldi.
-
Edinilen bilgilere göre, Hazar Can Ateş (47) isimli şahıs, yaklaşık 75 metre açıkta, deniz gözlüğü ve şnorkeliyle birlikte su yüzeyinde hareketsiz halde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Botla göle açılan AFAD ekipleri, cansız bedeni bota alarak kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.
-
Olay yerindeki incelemelerin ardından Ateş'in cansız bedeni Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.








