Şehit anısına fidan: Tuğgeneral Öz, Hakkari'de anlamlı etkinlikte bulundu

  • Şehit anısına fidan: Tuğgeneral Öz, Hakkari'de anlamlı etkinlikte bulundu 0

    Hakkari'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde fidan dikimi yapıldı.

  • Şehit anısına fidan: Tuğgeneral Öz, Hakkari'de anlamlı etkinlikte bulundu 1

    'Şahidimiz toprak, imzamız fidan; sevdamız ise yeşil vatan' temasıyla, ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen bu etkinlikte Hakkari Kent Ormanı'nda fidan dikimi yapıldı. Etkinliğe Hakkari Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cafer Öz ve protokol üyeleri katılım sağladı. Vali Ali Çelik, doğanın korunması gerektiğini vurgulayarak, öğrencilerle birlikte fidan dikti.

  • Şehit anısına fidan: Tuğgeneral Öz, Hakkari'de anlamlı etkinlikte bulundu 2

    Tuğgeneral Öz, şehit jandarma er Halil Tatlı'nın kardeşi ve yeğenleriyle birlikte, şehidin anısına fidan dikti ve dikilen fidana şehidin adını verdi. Öz, bu süreçte şehit yakınlarıyla yakından ilgilendi. 'Şehitlerimiz bizim emanetimizdir' sözleriyle vatan için can veren kahramanların hatıralarının her daim yaşatılacağını ifade etti. Şehit kardeşi Gazi Tatlı ise çocuklarıyla birlikte etkinliğe katıldığını belirterek, 'Kardeşimin anısına diktiğimiz fidanın üzerine ismini yazdık. Onun hatırası bu topraklarda yeşermeye devam edecek' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.