Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 0

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve hem geleneksel mimarisiyle hem de butik yapısıyla göz dolduran Hayrat Camii'nde incelemelerde bulundu. Başkan Palancıoğlu, bölgenin çehresini güzelleştirecek caminin yakın zamanda ibadete açılacağını müjdeledi.

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 1

    Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi'nin ilçeye sunduğu hizmetler kapsamında Selçuklu Mahallesi'ne 170 kişilik kapasitesiyle harika bir cami kazandırdıklarını belirtti. Caminin manzarası ve mimarisiyle öne çıktığını vurgulayan Başkan, "Bu cami, Selçuklu Mahallemizdeki büyük bir ihtiyacı karşılayacak. 100 kişilik avlu alanı, aynı zamanda sosyal bir alan olarak da kullanılabilir." ifadelerini kullandı. Vatandaşların sabırsızlıkla beklediği bu ibadethanenin, bir araya gelinen güzel mekanlar olduğunu ve yıllarca kullanılacağını sözlerine ekledi.

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 2

    Hayrat Camii'nin açılışının yakın olduğunu ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Başkan Palancıoğlu, Melikgazi'ye yeni camiler, okullar, sağlık merkezleri, sosyal tesisler, parklar ve yollar gibi pek çok proje kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Hayrat Camii'nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 3

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 4

  • Selçuklu Mahallesi'nin incisi: Hayrat Camii ibadete açılıyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.