Sevgi evlerindeki çocuklara kebap ziyafeti: Adanalı usta Konya'da mangalın başına geçti
-
Adanalı bir kebap ustası, Konya'da sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek onlara unutulmaz bir mangal deneyimi yaşattı. Bu özel etkinlikte, minik yürekler mangal başında hem lezzetli kebaplar pişirmeyi öğrendi hem de bol bol eğlendi.
-
Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan kebap ustası Yaşar Aydın, sevgi evlerindeki çocukların talebi üzerine Konya'ya gelerek bu anlamlı buluşmayı gerçekleştirdi. Yüzlerce çocukla bir araya gelen Aydın, etkinlik süresince onlarla yakından ilgilendi. Çocuklar, Aydın'ın rehberliğinde mangalın başına geçerek kebap pişirmenin inceliklerini tattı. Bu samimi ortamda ortaya çıkan renkli görüntüler, etkinliğe ayrı bir güzellik kattı.
-
Çocuklarla birebir sohbet eden ve onların neşesine ortak olan Yaşar Aydın, "Eğer bir yerde çocuklar mutluysa dünya mutludur. Dünya, çocukların mutluluğu üzerine kurulmuştur, çocuksuz dünya olmaz, iyi ki varsınız" diyerek duygularını ifade etti. Bu etkinlik, çocukların hem yeni beceriler kazanmasını sağladı hem de onlara unutulmaz bir gün yaşattı.








