Şiddetli yağış öncesi AFAD'dan acil toplantı sinyali

  • Şiddetli yağış öncesi AFAD'dan acil toplantı sinyali 0

    Muhtemel afet ve acil durumlara hazırlık amacıyla, İlçe AFAD Koordinasyon Merkezi Toplantısı Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) idari binasında gerçekleştirildi.

  • Şiddetli yağış öncesi AFAD'dan acil toplantı sinyali 1

    Söke Kaymakamı Ali Akça'nın başkanlık ettiği toplantıya, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile ilgili birim temsilcileri katıldı. Meteoroloji tarafından yapılan şiddetli yağış uyarısı üzerine acil durumlar için alınacak önleyici tedbirler masaya yatırıldı.

  • Şiddetli yağış öncesi AFAD'dan acil toplantı sinyali 2

    Toplantıda, sel, su baskını, taşkın ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı alınacak tedbirler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ayrıca, kurumlar arası görev dağılımı, kritik noktalar, ekip ve ekipman hazırlıkları ile acil durumlarda izlenecek koordinasyon süreci üzerinde duruldu. Beklenen şiddetli yağış nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. Olumsuzluklara karşı ekiplerin teyakkuz halinde çalışmaları sürecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.