Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 0

    Eskişehir'in Ihlamurkent Mahallesi'nde, bir inşaat işçisinin dikkatsizliği sonucu çıkan yangın, bir evin bahçesini ve yüzlerce odunu adeta küle çevirdi. Olay, Kıvılcımlı Sokak üzerinde meydana geldi.

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 1

    Edinilen bilgilere göre, müstakil bir evin bahçesine giren bir inşaat işçisinin elindeki sigarayı yere düşürmesiyle başlayan yangın, kuru otları tutuşturarak hızla yayıldı. Alevler kısa sürede bahçedeki çimenlik alanı ve özenle istiflenmiş odunları sardı.

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 2

    Mahalle sakinlerinin acil ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına anında müdahale etti. İtfaiyenin seri çalışması sayesinde alevlerin çevredeki diğer binalara sıçraması engellenerek kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yaşanan bu anlar, aynı sokaktaki bir başka evin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı.

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 3

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 4

  • Sigara izmariti faciaya yol açtı: Eskişehir'de bir bahçe küle döndü 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.