Sigorta acentelerinin sesi yükseldi: Sorunlar ve gelecek masaya yatırıldı

  • Sigorta acentelerinin sesi yükseldi: Sorunlar ve gelecek masaya yatırıldı 0

    Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetimi, sektördeki mevcut sorunları ve gelecek vizyonunu ele almak üzere sigorta acenteleriyle bir araya geldi. Bu önemli istişare toplantısı, Sivas Profesyonel Sigorta Acenteleri Derneği ile STSO Sigortacılık Meslek Komitesi'nin ortaklaşa düzenlediği bir organizasyondu. Toplantının ana gündem maddeleri, sigorta sektörünün güncel durumu, karşılaşılan zorluklar ve geleceğe yönelik beklentilerdi.

  • Sigorta acentelerinin sesi yükseldi: Sorunlar ve gelecek masaya yatırıldı 1

    Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, Sivas Profesyonel Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Can Baran, derneğin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ardından, emekli akademisyen Muhsin İpek, sektöre dair kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak önemli tespitlerini paylaştı. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir de konuşmasında, dernekçilik tecrübelerini aktararak sigorta sektörünün toplum ve ekonomi içindeki kritik rolüne vurgu yaptı. Özdemir, dernekçiliğin sadece bir araya gelmekle kalmayıp, ortak sorunlara birlikte çözüm bulma kültürünü beslediğini belirtti ve kendi uzun yıllara dayanan bu anlayış içindeki deneyimlerini paylaştı. Başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini vurgulayarak, bu prensibin her sektörde olduğu gibi sigortacılık alanında da başarıyı getireceğini ifade etti.

  • Sigorta acentelerinin sesi yükseldi: Sorunlar ve gelecek masaya yatırıldı 2

    Başkan Özdemir, sigorta sektörünün sadece poliçe kesmekten ibaret görülmemesi gerektiğinin altını çizdi. Ona göre sigortacılık, tüm sektörlere zor zamanlarda destek olan ve adeta bir yol arkadaşı niteliği taşıyan yapısıyla öne çıkıyor. Hayatın her alanında sigortanın varlığından bahseden Özdemir, sigorta primlerinin bir yük olarak değil, fabrikadaki elektrik gideri, araç yakıtı veya personel maaşı gibi işletmelerin sürdürülebilirliği için zorunlu bir maliyet kalemi olarak algılanması gerektiğini savundu. Yeni kurulan derneğin sigorta acentelerini tek bir çatı altında toplaması kendisini memnun ettiğini belirten Özdemir, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür birlikteliklere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.