Siirt'te deprem tatbikatı: Gerçekten farksız anlar yaşandı

  • Siirt'te deprem tatbikatı: Gerçekten farksız anlar yaşandı 0

    Siirt'te düzenlenen deprem tatbikatı, gerçek bir felaketi andıran anlara sahne oldu. Tatbikata katılan görevliler, rollerine o kadar kendilerini kaptırdı ki, birbirlerine sarılarak korku içinde bağırmaya başladılar.

  • Siirt'te deprem tatbikatı: Gerçekten farksız anlar yaşandı 1

    Siirt’teki tatbikat, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından gerçekleştirildi. Senaryo doğrultusunda, 7.2 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı varsayıldı. Bu kapsamda AFAD, tüm afet çalışma grupları için seviye 2 alarmı vererek müdahale sürecini başlattı.

  • Siirt'te deprem tatbikatı: Gerçekten farksız anlar yaşandı 2

    Tatbikat senaryosuna göre Siirt merkezdeki 5 okul pansiyonunda yaklaşık 85 öğrenci ve 11 öğretmenin mahsur kaldığı bildirildi. Ekipler, bu kişilerin kurtarılması için acil bir çalışma yürütmeye başladı. Tatbikat, deprem anında yapılması gerekenlerin anlatılmasının ardından sona erdi.

  • Siirt'te deprem tatbikatı: Gerçekten farksız anlar yaşandı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.