Siirt'te Polis Haftası ve Polis Teşkilatı'nın Yıldönümü Anısına Şehitler İçin Mevlit Okundu

  • Siirt'te Polis Haftası ve Polis Teşkilatı'nın Yıldönümü Anısına Şehitler İçin Mevlit Okundu 0

    Siirt'te, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 181. yıl dönümü münasebetiyle anlamlı bir program düzenlendi. Bu özel günde, görevleri başında şehit düşen polisler başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitler ve kahraman gaziler için Hacı Fethi Serin Camii'nde mevlit okutuldu ve dualar edildi.

  • Siirt'te Polis Haftası ve Polis Teşkilatı'nın Yıldönümü Anısına Şehitler İçin Mevlit Okundu 1

    Gerçekleştirilen programa Siirt Valisi ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili olan Dr. Kemal Kızılkaya, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, çeşitli kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunduğu programda, şehitler için hep birlikte dualar edildi.

  • Siirt'te Polis Haftası ve Polis Teşkilatı'nın Yıldönümü Anısına Şehitler İçin Mevlit Okundu 2

    Mevlit programının ardından Vali Kızılkaya, cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlar ve emniyet mensuplarıyla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Bu anlamlı buluşma, birlik ve beraberlik mesajlarının pekişmesine vesile oldu.

  • Siirt'te Polis Haftası ve Polis Teşkilatı'nın Yıldönümü Anısına Şehitler İçin Mevlit Okundu 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.