Silahlı kavganın kurbanı son yolculuğuna uğurlandı
-
Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşanan trajik bir silahlı kavga sonucu hayatını kaybeden Mustafa Demir (58), sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
-
Bahçelievler Mahallesi Mevlana Caddesi'nde, M.Ş. (48) ile Mustafa Demir arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, ne yazık ki ölümle sonuçlandı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesi üzerine M.Ş., yanında taşıdığı silahla Demir'e kurşun yağdırdı. Olay yerine hızla intikal eden emniyet ve sağlık ekipleri, ağır yaralı Demir'i Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Şüpheli M.Ş. ise polis tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.
-
Ne yazık ki hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Demir, doktorların çabalarına karşılık veremeyerek hayatını kaybetti. Demir'in cenazesi, Hulusi Akar Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılarak Demir'e veda etti.
-
-








