Sincan'da çöplerle dolu evden yayılan koku mahalleliyi çileden çıkardı

  • Sincan'da çöplerle dolu evden yayılan koku mahalleliyi çileden çıkardı 0

    Ankara’nın Sincan ilçesinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Derbent Sokak’ta bulunan bir müstakil evden yayılan kötü koku, mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. 5-6 yıldır biriken çöpler nedeniyle oluşan koku, halk sağlığını tehdit ettiği iddia ediliyor. Mahalle sakinleri, evde yaşayan yaşlı kadının ruh sağlığının yerinde olmadığını ve bahçelerine zarar verdiğini belirterek yetkililerden yardım istiyor.

  • Sincan'da çöplerle dolu evden yayılan koku mahalleliyi çileden çıkardı 1

    Mahalle muhtarı Akgül Tabak, kötü kokudan rahatsız olan komşuların şikayetleri üzerine eve geldiklerini ve manzaradan şaşırdıklarını dile getirdi. Tabak, “Ayağımıza poşetler giyerek, maskelerimizi takarak evin çevresine zor girdik. Kapıya vurduk, kimse açmadı. Mahalle sakinlerimiz burada yaşayan vatandaşımızın aklı dengesi yerinde olmadığını söylüyorlar. Her yerde kötü kokularla, sineklerle karşılaştık. Buradaki yaşayan ablamızı bir an önce kontrol altına alınması ve çevrenin temizliğinin yapılması gerektiğini yetkili mercilerimize talep ediyorum. Sesimizi duyun, gerçekten mahalle sakinlerimiz çok zor durumda. Buranın bir an önce temizlenmesi ve teyzemizin hastanede tedavi edilmesini talep ediyorum” şeklinde konuştu.

  • Sincan'da çöplerle dolu evden yayılan koku mahalleliyi çileden çıkardı 2

    Komşularından Hakan Şimşek ise, kötü kokudan dolayı camlarını açamadıklarını ve yaşlı kadının çocuklara saldırdığını anlattı. Şimşek, “Bu kötü kokan binanın arka komşusuyum. Kötü kokan evde bir engelli vatandaşımız var. Yetkili yerlere şikayette bulunduğumuz halde bir çözüm bulunamadı. Son çareyi mahalle muhtarımıza başvurmakta kaldık. Onun sayesinde zabıta ekipleri, polis ekipleri gelip bir inceleme yaptı burada. Çok pis ortamda yaşıyoruz. Sağa sola saldırıyor çocuklara karşı dışarıda duş alıyor yaşlı kadın. Etraf gördüğünüz gibi pislik içinde. Bir an önce yetkililerimizden, devlet yetkililerinden bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.