Şırnak'ta kapanan yol açılırken kayalarla ölümden dönüldü
-
Şırnak'ta, kapanan bir yolu açmaya çalışan ekipler, büyük bir tehlike atlattı. Aşırı yağışlar nedeniyle kapanan ilçe yolu, ekipler tarafından açılmaya çalışırken, bir anda dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.
-
Bölgedeki tehlikenin farkında olan Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran ve beraberindekiler, bu tehlikeden kıl payı kurtuldu. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Taşarası köyü yakınlarındaki Komato bölgesinde, günlerdir etkisini sürdüren aşırı yağışlar nedeniyle dev kayalar yola düştü. Kaymakam Taşkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emin Keçebaş, karayolları ve Özel İdare ekipleriyle birlikte bölgeye intikal etti.
-
Ekipler, kapanan yolu tekrar trafiğe açmak için güvenlik önlemlerini alarak çalışmalara başladılar. Ancak, çalışmalar sırasında bölgeye tekrar kaya parçaları düştü ve bu anlar, saniye saniye kameralara yansıdı. Yaklaşık iki saat süren çabanın ardından yol, nihayet trafiğe açıldı.
-
-








