Şırnak'ta nefes kesen operasyon: 5 kişi cezaevine gönderildi!
-
Şırnak'ta emniyet güçleri tarafından kaçakçılık, narkotik ve asayiş konularında gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda 69 şüpheli hakkında işlem yapılırken, bunlardan 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
-
Şırnak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Narkotik Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde 9-15 Mart tarihleri arasında kent merkezi, 6 ilçe ve Habur Gümrük Sınır Kapısı'nda eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sonucunda.
-
Operasyonlarda toplam 78 adet ecstasy, 41 gram eroin, 10 gram metamfetamin, 6 gram skunk maddesi ve 5 adet bong aparatı ele geçirildi. Ayrıca, 186 bin adet kaçak sigara, 13 bin 600 adet elektronik sigara tütünü, 122 adet elektronik sigara, 3 kilogram tütün, 1 adet sahte ehliyet ve 155 adet emtia da bulundu. Güvenlik güçleri ayrıca 26 adet tabanca şarjörü ve 5 adet silah gövdesine de el koydu. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 200 bin lira olduğu belirtildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 69 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler hakkında ise yasal işlemlerin devam ettiği öğrenildi.
-








