Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi!

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 0

    Karabük'ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi, olumsuz hava koşullarına rağmen ziyaretçi akınına uğruyor. Sömestr tatili öncesinde yağan yoğun karla birlikte kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı merkeze, çevre iller Zonguldak ve Bartın'dan da yoğun ilgi gösteriliyor.

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 1

    Hafta sonu dolayısıyla Keltepe'de iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Ziyaretçiler, sis altındaki pistlerde doyasıya kayak ve kızak keyfi yaşarken, yaşanan yoğunluk zaman zaman kazalara da yol açtı. Özellikle kızakla kayarken düşen genç bir kızın omzu çıktı. Acı içinde yerde kalan yaralıya, kar motorlarıyla gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri anında müdahale etti. Sedyeyle kar motoruna alınan genç kız, önce sağlık merkezine, ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 2

    Türkiye'nin 53'üncü kayak merkezi olarak 2020 yılında hizmete giren ve günübirlik kayak keyfi sunan Keltepe Kayak Merkezi, Karabük'e 28, tarihi Safranbolu'ya ise 37 kilometre mesafede bulunuyor. Yeni sezon öncesinde 2 metreyi aşan kar kalınlığıyla kapılarını açan tesiste, 5 farklı pist, 875 metrelik telesiyej, 500 metrelik teleski ve baby lift gibi modern ekipmanlar yer alıyor. Artan ziyaretçi sayısı ile Keltepe, bölgenin önemli bir kış turizm merkezi olma özelliğini koruyor.

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 3

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 4

  • Sis ve yağmura inat Keltepe Kayak Merkezi'ne rekor ziyaretçi! 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.