Sivas'ta ihtiyaç sahipleri için aşevi projesi hayata geçiyor: Protokol imzalandı

  • Sivas'ta ihtiyaç sahipleri için aşevi projesi hayata geçiyor: Protokol imzalandı 0

    Sivas'ta Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek aşevi projesi için önemli bir adım atıldı. İş insanı Yusuf Ziya Kurt, projenin tadilat ve tefrişat masraflarını üstlenerek Sivaslı ihtiyaç sahiplerine destek olacak.

  • Sivas'ta ihtiyaç sahipleri için aşevi projesi hayata geçiyor: Protokol imzalandı 1

    Türk Kızılay Sivas Şubesi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan iş insanı Yusuf Ziya Kurt, bu anlamlı projeye destek vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aşevinin, babası Aydın ve annesi Semra Kurt'un isimlerini taşıyacağını belirten Kurt, emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Sivas'ta ihtiyaç sahipleri için aşevi projesi hayata geçiyor: Protokol imzalandı 2

    Türk Kızılay Sivas Şube Başkanı Ömer Sepet, aşevinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında hizmet vereceğini ve tadilat maliyetinin tamamının Yusuf Ziya Kurt tarafından karşılanacağını açıkladı. Sepet, başlangıçta 250 ihtiyaç sahibine günlük yemek ulaştırılacağını, sistem oturduktan sonra bu kapasitenin 1000 kişiye çıkarılacağını belirtti. Protokol, Kurt ve Sepet tarafından imzalandı.

  • Sivas'ta ihtiyaç sahipleri için aşevi projesi hayata geçiyor: Protokol imzalandı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.