Sivas’ta korkunç kabus: KKKA virüsü 3 can daha aldı

  • Sivas’ta korkunç kabus: KKKA virüsü 3 can daha aldı 0

    Sivas, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) virüsünün pençesinde. Bu yıl içinde virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ne yazık ki 3'e yükseldi. Bu acı haber, bölgede endişeyi daha da artırdı.

  • Sivas’ta korkunç kabus: KKKA virüsü 3 can daha aldı 1

    Hafik ilçesine bağlı Adamlıköyü'nde ikamet eden, evli ve 4 çocuk babası R.D. (55), beş gün önce yüksek ateş şikayetiyle Hafik Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından, KKKA virüsü şüphesiyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak ne yazık ki, hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen R.D. kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

  • Sivas’ta korkunç kabus: KKKA virüsü 3 can daha aldı 2

    R.D.'nin vücudunda yapılan incelemelerde herhangi bir kene ve kene ısırığına rastlanılmamış olması, virüsün bulaşma yolları hakkında yeni soruları da beraberinde getirdi. Buna rağmen, yapılan kan testlerinde R.D.'nin vücudunda KKKA virüsünün tespit edilmesi, yetkilileri alarma geçirdi. Bu durum, hastalığın bilinen bulaşma yolları dışında da yayılabileceği endişesini doğuruyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.