Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 0

    Sivas'ta eğitim gören uluslararası üniversite öğrencileri, 17-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda bir araya geldi.

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 1

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen bu özel program, Hamidiye Gençlik Kampı'nda yapıldı. Farklı ülkelerden gelen erkek öğrenciler, ata binme, geleneksel Türk okçuluğu, otağ kurma, film gösterimi, münazara yarışmaları ve Türk zekâ oyunları gibi çeşitli etkinlikler ile keyifli anlar yaşadılar.

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 2

    Programın önemli bir parçası olarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma Merkezi Başkanı Kenan Çarboğa, "Yeni dünya düzeninde Türk dünyasını bekleyen fırsat ve tehditlere Ankara odaklı bakış" konulu bir konferans verdi. Bu konferans, katılımcılara Türk dünyasına dair güncel gelişmeleri değerlendirme fırsatı sundu. Ayrıca, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nın, 17-19 Nisan tarihleri arasında Sivas'ta eğitim gören kız öğrencilerin katılımıyla devam edeceği belirtildi.

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 3

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 4

  • Sivas’ta uluslararası öğrenciler, Türk Dünyası Gençlik Kampı'nda buluştu 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.