Spor tutkunu gençler Sultangazi'de BESYO, PMYO, POEM ve bekçilik kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor

  • Spor tutkunu gençler Sultangazi'de BESYO, PMYO, POEM ve bekçilik kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor 0

    Sultangazi Belediyesi, spor yoluyla kariyer yapmayı hedefleyen gençlere yönelik ücretsiz BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik kurslarını bu yıl da sürdürüyor. Uzman eğitmenler eşliğinde hem fiziksel hem de zihinsel hazırlıkların yapıldığı kurslar, gençlerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını amaçlıyor.

  • Spor tutkunu gençler Sultangazi'de BESYO, PMYO, POEM ve bekçilik kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor 1

    Lise son sınıf öğrencileri ve mezunları için düzenlenen BESYO kurslarında, üniversitelerin Spor Bilimleri Fakülteleri'ndeki Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümlerinin yetenek sınavlarına hazırlık yapılıyor. Dayanıklılık, teknik beceri ve cross antrenmanların yanı sıra parkur çalışmaları da içeren sıkı bir eğitim programı uygulanıyor. Sınav stresini azaltmak amacıyla deneme sınavları da düzenleniyor.

  • Spor tutkunu gençler Sultangazi'de BESYO, PMYO, POEM ve bekçilik kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor 2

    Sporu meslek edinmek isteyen gençlerin yanı sıra Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Bekçilik sınavlarına hazırlanmak isteyenler için de ücretsiz kurslar veriliyor. Gençler, uzman eğitmenler rehberliğinde meslek sahibi olma yolunda gerekli eğitimleri alarak sınavlara hazırlanıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçedeki spor çalışmalarına vurgu yaparak, "Avrupa Spor Şehri" unvanına layık görülmenin motivasyonunu artırdığını belirtti. Dursun, "Sporu meslek edinmek isteyen gençlerimizi de yalnız bırakmıyor, BESYO Hazırlık kurslarımızda ücretsiz olarak onları en iyi şekilde sınavlara hazırlıyoruz. Kurslarımızda haftada üç gün verdiğimiz eğitimlerde gençlerimizin fiziksel becerilerini en üst seviyede kullanabilmelerine yardımcı oluyoruz. BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik Kursları ile gençlerimize ücretsiz eğitimler veriyor, onları gerçek sınavlara hazırlıyoruz. Kazandıran Akademilerimiz bu yıl da bir çok gencimizi hayallerine bir adım daha yaklaştıracak" dedi.

  • Spor tutkunu gençler Sultangazi'de BESYO, PMYO, POEM ve bekçilik kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.