Sporcu çiftin maraton aşkı, Eskişehir'de bisikletli ve koşulu bir düğünle taçlandı
-
İstanbul Maratonu'nda atılan romantik bir adımla başlayan aşk hikayesi, Eskişehir'de sporun coşkusuyla birleşerek unutulmaz bir düğüne dönüştü. Cenk Algın ve Bahar Sezer çifti, nikahtan hemen sonra giydikleri damatlık ve gelinlikle bisiklete binip koşarak, spora olan tutkularını ve birlikteliklerini en özel günlerinde de sergilediler.
-
Her şey, sporcu Cenk Algın'ın Bahar Sezer'e İstanbul Maratonu'nun ortasında, "Benimle bu maratonda koşmaya var mısın?" diyerek yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle başlamıştı. Sezer'in coşkulu "Varım!" cevabının ardından çift, hayatlarının en önemli maratonuna birlikte adım attı. Bu özel an, sadece iki kalbi değil, aynı zamanda spor camiasının da takdirini topladı.
-
Eskişehir'de dünya evine giren çift, geleneksel düğün konseptlerinin dışına çıkarak dikkat çekici bir kutlama gerçekleştirdi. Nikahtan sonra damatlık ve gelinlikle iki kişilik tandem bisiklete binen çift, bisiklet gruplarının da katılımıyla renkli bir konvoy oluşturdular. Bu sıra dışı düğün konvoyu, Eskişehir sokaklarında neşe ve coşkuyla karşılandı. Ardından Sazova Parkı'nda gerçekleşen koşuyla devam eden kutlamada Cenk Algın, hayat arkadaşı Bahar Sezer'e üzerinde "Gönlümün Birincisi" yazan özel bir kupa ve madalya takdim ederek duygusal bir an yaşattı. Bahar Sezer, bu özel jestin kendisi için her şeyden değerli olduğunu belirtti. Çiftin bu birlikteliği, sporla başlayan bir dostluğun nasıl ölümsüz bir aşka ve anlamlı bir yaşama dönüştüğünün en güzel kanıtı oldu.
-
-








