Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor

  • Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor 0

    Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Yaşar Doğu Okulu, eğitim şartlarının iyileştirilmesi amacıyla önemli bir düzenleme ile tekli eğitim sistemine geçiyor.

  • Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor 1

    Ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin aynı binada eğitim gördüğü okulun yanında bulunan bina, Seyrantepe Mahallesi’ne taşındıktan sonra boş kaldı. Kağıthane Belediyesi, bu boş alanı yenileyerek Yaşar Doğu İlkokulu olarak hizmete sunacak. 21 derslik ve 3 ana sınıfından oluşan yeni okul, Şubat ayı itibarıyla eğitime başlayacak.

  • Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor 2

    Yeni düzenleme ile birlikte, öğrenciler tekli eğitim sisteminde daha verimli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alacak. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçedeki tüm eğitim kurumlarının tekli eğitime geçeceğini belirterek, yenilenen okulun öğrencilere ve ailelere hayırlı olmasını temenni etti.

  • Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor 3

  • Sultan Selim Mahallesi'nde tekli eğitim sistemine geçiliyor 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.