Tartışmayı ayırmak isterken canından oldu: Siyaset dünyası yasta!

  • Tartışmayı ayırmak isterken canından oldu: Siyaset dünyası yasta! 0

    Giresun'da yaşanan acı olay, genç bir siyasetçinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Henüz 18 yaşındaki Yeniden Refah Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Utku Konak, iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandı ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Tartışmayı ayırmak isterken canından oldu: Siyaset dünyası yasta! 1

    Olay, Giresun'un Aksu bölgesinde önceki akşam meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel şiddete dönüştü. Olayla hiçbir ilgisi olmayan Utku Konak'ın, tarafları ayırmak ve kavgayı sonlandırmak amacıyla aralarına girdiği belirtildi. Ancak bu fedakarlığı hayatına mal oldu. Bir kişinin arkadan yaklaşıp Konak'ı sırtından bıçakladığı öğrenildi. Ağır yaralanan genç siyasetçi, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Tartışmayı ayırmak isterken canından oldu: Siyaset dünyası yasta! 2

    Talihsiz olayın yaşandığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kavgayı ayırmaya çalışan Konak'ın arkasından bıçaklandığı görülüyor. Polis ekipleri, olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında N.T. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Utku Konak'ın Giresun Üniversitesi Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencisi olduğu da öğrenildi. Bu trajik kayıp, siyaset dünyasında ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

  • Tartışmayı ayırmak isterken canından oldu: Siyaset dünyası yasta! 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.