TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan terörsüz Türkiye vurgusu

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan terörsüz Türkiye vurgusu 0

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen törende 'Terörsüz Türkiye Onur Ödülü' aldı. Törende yaptığı konuşmada Kurtulmuş, 'Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye’de terör meselesinin tamamen raflara kaldırılması, yok edilmesi konusunda önemli bir siyasi kararlılığı ortaya koymuştur' ifadelerini kullandı.

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan terörsüz Türkiye vurgusu 1

    İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül töreni, Ferhat Göçer ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı sanatçılarının konseri ile başladı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a ödülünü İstanbul Valisi Davut Gül, Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar ve diğer davetliler takdim etti. Törende Rektör Zülfikar, Kurtulmuş’a 'Terörsüz Türkiye' konusundaki katkılarından dolayı bu ödülün verildiğini duyurdu.

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan terörsüz Türkiye vurgusu 2

    Kurtulmuş, ödülünü almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, 'TBMM çatısı altında oluşturulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun çalışmaları dolayısıyla bu ödüle layık görülmüş olmam da benim için fevkalade büyük bir onur vesilesidir' dedi. Terörsüz Türkiye sürecinin, Türkiye'deki terör meselesinin yok edilmesi hedefini taşıdığını vurgulayan Kurtulmuş, 'Türkiye'deki terör meselesinin ortadan kaldırılması, tam manasıyla barışın, kardeşliğin, dayanışmanın tesis edilmesi açısından büyük bir siyasi kararlılık göstermiştir' diye ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.