TBMM komisyonu, Gaziantep'te suça sürüklenen çocuklar için saha çalışması yapıyor

  • TBMM komisyonu, Gaziantep'te suça sürüklenen çocuklar için saha çalışması yapıyor 0

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Suça Sürüklenen Çocuklara İlişkin Araştırma Komisyonu, Gaziantep’te saha çalışmalarına başladı.

  • TBMM komisyonu, Gaziantep'te suça sürüklenen çocuklar için saha çalışması yapıyor 1

    Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, beraberindeki heyetle birlikte Gaziantep’e gelerek, saha araştırmaları ve birebir görüşmeler gerçekleştirdi. İlk olarak Şehitkamil ilçesindeki 8 Şubat Anadolu Lisesi’nde muhtarlar, öğretmenler ve velilerle toplantı yapıldı.

  • TBMM komisyonu, Gaziantep'te suça sürüklenen çocuklar için saha çalışması yapıyor 2

    Durgut, Gaziantep'in risk faktörlerini barındırması nedeniyle önemli bir il olduğunu vurgulayarak, burada suça sürüklenen çocuklarla ilgili bir araştırma komisyonu kurulduğunu belirtti. Çalışmaların sonucunda rehabilite edici önlemlerle birlikte cezai müeyyidelerde de değişiklikler öngören bir çocuk paketi oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Komisyonun Gaziantep’teki saha çalışmaları, görüşmeleri ve araştırmaları 3 gün boyunca devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.