Tekirdağ açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem: Fatih'te bir evin tavanı çöktü

  • Tekirdağ açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem: Fatih'te bir evin tavanı çöktü 0

    Tekirdağ'ın Marmara Denizi açıklarında 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'un birçok ilçesinde da hissedilen sarsıntı, Fatih ilçesinde maddi hasara yol açtı.

  • Tekirdağ açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem: Fatih'te bir evin tavanı çöktü 1

    Depremin ardından Fatih ilçesi Silivrikapı Mahallesi Karakulak Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın en üst katındaki dairenin tavanı çöktü. Olay anında evde bulunan çocuklar, başka bir odada oldukları için yara almaktan kurtuldu. Tavanın çökmesiyle büyük panik yaşayan çocuklar, hemen annelerini arayarak durumu bildirdi.

  • Tekirdağ açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem: Fatih'te bir evin tavanı çöktü 2

    Ev sahibi Neslihan Arslan, yaşadığı panik dolu anları anlattı. Arslan, daha önceki depremde de binada hasar olduğunu ve en ufak bir sarsıntıda tavanın çökeceğini düşündüğünü belirtti. Deprem sonrası tavanın bir bölümünün çöktüğünü ve evin molozla dolduğunu ifade eden Arslan, "Allah'tan çocuklar bu odada değildi. Olsa zaten yaralanabilirlerdi. Oğlum panikle aradı evde böyle bir durum var diye. Hemen geldim, içerisi berbat durumdaydı. Bina ile ilgili çok fazla bilgim yok açıkçası. Ama depremden sonra oluşan çatlaklar oldu, bu tavandaki problem de aynı şekilde. Bugün de tamamen çöktü" dedi. Çöken tavanın ve evin içindeki molozların görüntüsü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Tekirdağ açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem: Fatih'te bir evin tavanı çöktü 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.