TEM'de feci kaza: Halı yüklü tır ile otomobil çarpıştı, 6 kişi yaralandı
-
İstanbul yönündeki TEM Otoyolu, Büyük Melen mevkiinde meydana gelen korkunç bir kaza, trafiği felç etti. Halı yüklü bir tırın, bir otomobille çarpışarak refüje savrulduğu olayda altı kişi yaralandı. Bu kaza, otoyolun İstanbul istikametinde kilometrelerce uzanan bir araç kuyruğuna neden olurken, manzara dron ile havadan da kaydedildi.
-
-
Edinilen bilgilere göre, Nezir B. yönetimindeki 31 ACL 26 plakalı halı yüklü tır, TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde ilerlerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önünde seyreden İrfan M. idaresindeki 58 DG 168 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerleri aşan tır ve otomobil, refüje savruldu. Refüje çıkan tır devrilirken, otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Olayın tanığı olan diğer sürücülerin derhal ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
-
-
Kazada tır sürücüsü Nezir B. ile otomobil sürücüsü İrfan M. ve otomobilde bulunan dört yolcu olmak üzere toplamda altı kişi yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Düzce ve Sakarya'nın Hendek ilçesindeki çeşitli hastanelere nakledildi. Bu elim kaza, TEM Otoyolu'nun İstanbul yönünde ciddi bir trafik yoğunluğu yaratarak adeta durma noktasına getirdi. Bölgedeki bu kaos, dron kameraları aracılığıyla havadan da görüntülendi. Kazayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.
-











