TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 0

    Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Veli Ozan Çakır, yönetim kurulu üyeleri, spor federasyonu başkanları ve milli sporcularla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 1

    Görev dönemlerinin başlangıcı vesilesiyle gerçekleşen ziyarette, TMOK heyeti, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’de, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Bu anlamlı an, Türk sporunun geleceği için büyük bir sembolizmi barındırıyor.

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 2

    Misak-ı Milli Kulesi’nde Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda Veli Ozan Çakır, Atatürk’ün spor için öncülük ettiğini dile getirerek, “TMOK ailesi olarak, 19 Mayıs’ı anmanın onurunu yaşıyoruz. Atatürk’ün öncülüğünde Türk sporunun uluslararası alandaki en köklü temsilcisi olarak, sporcu ideallerini yaşatmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı. Çakır, Türkiye’nin olimpiyat oyunlarına katılımının önemine vurgu yaparak, sporun Türk gençliğinin elinde parıldadığını belirtti. Ziyaretin ardından TMOK heyeti, Anıtkabir’in ardından Atlı Spor Kulübü tesislerinde öğle yemeğinde bir araya gelerek, Türk sporunun geleceğini tartıştı.

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 3

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 4

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 5

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 6

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 7

  • TMOK Başkanı Veli Ozan Çakır, Anıtkabir'i ziyaret etti 8

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.