Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor

  • Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor 0

    Tokat Belediyesi tarafından yenilenen Tokat Şehirlerarası Otobüs Terminali, modern altyapısı ve artırılan sefer kapasitesiyle hizmete açıldı. Bu terminal, 2001 yılından beri hizmet vermekteydi ve 2025 yılı itibarıyla kapsamlı bir yenileme sürecine girdi.

  • Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor 1

    Yenileme çalışmalarıyla birlikte engelli erişim standartları, akıllı yönlendirme ekranları ve güçlendirilmiş güvenlik noktaları gibi yenilikler eklenerek, Tokat’ın ulaşım kapasitesi önemli ölçüde artırıldı. Terminal, yenilenen kafe ve mescit alanlarıyla birlikte, şehrin kapısında misafirlerini ağırlamak için hazır hale getirildi.

  • Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor 2

    Tokat Terminal esnafları adına konuşan Ahmet Arat, bu yeni kimliğin Tokat'ın sıcaklığını yansıtması için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, günlük sefer sayısının 127’ye, istihdam sayısının ise 961 kişiye ulaştığını ifade etti. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ise, terminalin şehrin vitrini olduğunu vurgulayarak, bu önemli kapının Tokat’ın kültürünü ve modern yüzünü temsil ettiğini aktardı. Açılışta dua edilerek kurdele kesimi yapıldı ve Başkan Yazıcıoğlu, esnafları ziyaret etti.

  • Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor 3

  • Tokat'ın yenilenen terminali ile modernleşen ulaşım dönemi başlıyor 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.