Tokat'ta seyir halindeki panelvan alev aldı, panik yaşandı
-
Tokat'ın Niksar ilçesinde, D-100 karayolu Gürçeşme mevkiinde seyir halindeki bir panelvan alev aldı. Sürücü, kaput kısmından yükselen dumanları fark edince aracı yol kenarına çekerek yetkililere haber verdi. Olay, paniğe neden olurken, trafikte geçici bir aksama yaşandı.
-
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sırasında can kaybı veya yaralanma olmazken, panelvanda önemli maddi hasar meydana geldi. Araç, kullanılamaz hale geldi.
-
Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için olayla ilgili inceleme başlattı. Panelvanın plakası öğrenilemedi, ancak sürücü B.T. olarak kayıtlara geçti. İncelemeler, yangının teknik bir arızadan mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını ortaya çıkaracak.








