Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı!

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 0

    Tomarza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organize ettiği anlamlı bir çelenk sunma töreni ve ardından gerçekleşen hareketli bir gençlik yürüyüşüyle doruğa ulaştı. Bu özel günün kutlamaları, Hükümet Konağı önündeki anlamlı çelenk töreniyle start aldı.

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 1

    Törene, Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Kılıç, Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt'un yanı sıra şube müdürleri, okul müdürleri, fedakar öğretmenler ve geleceğimizin teminatı olan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Kılıç'ın, Ulu Önder Atatürk'ün büstüne gururla çelenk bırakmasının ardından, tüm katılımcılar saygı duruşunda bulunarak milli marşımızı hep birlikte, yürekten okudular.

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 2

    Çelenk töreninin ardından ise 'Atatürk'ü Anma Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binası önünden başlayan bu anlamlı yürüyüş, ilçe çarşısının cıvıl cıvıl sokaklarında ilerleyerek yine müdürlük önünde görkemli bir şekilde son buldu. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerin bir arada yer aldığı bu coşkulu yürüyüşte, bando takımı eşliğinde neşeli marşlar söylendi. Öğrencilerin ellerindeki Türk Bayrakları'nı gururla sallaması, bayramın heyecanını tüm ilçeye yaydı.

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 3

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 4

  • Tomarza'da 19 Mayıs ruhu sokaklarda yankılandı! 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.