Trabzon'da dostluk maçı: Türkiye ve Macaristan 4-4 berabere kaldı

  • Trabzon'da dostluk maçı: Türkiye ve Macaristan 4-4 berabere kaldı 0

    Kanuni Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Macaristan Büyükelçiliği arasında dostluk maçı düzenlendi.

  • Trabzon'da dostluk maçı: Türkiye ve Macaristan 4-4 berabere kaldı 1

    Trabzon'da, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğumunun 531. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Macaristan Büyükelçiliği bir araya geldi. Faroz Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen maçın başlama vuruşunu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptı. Maçta, Trabzon Valisi Tahir Şahin, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis gibi önemli isimler yer aldı.

  • Trabzon'da dostluk maçı: Türkiye ve Macaristan 4-4 berabere kaldı 2

    Müsabaka, heyecan dolu anların ardından 4-4 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın sonunda, sahada mücadele eden oyunculara günün anısına plaket takdim edildi. Bu dostluk maçı, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlarken, sporun birleştirici gücünü de bir kez daha gözler önüne serdi.

  • Trabzon'da dostluk maçı: Türkiye ve Macaristan 4-4 berabere kaldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.