Trafik kazasında yürek ısıtan anlar: Motosiklet sürücüsü kendi acısını unutup çocuğu teselli etti!
-
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kendi acıları içinde kıvranan motosiklet sürücüsü, kazaya karışan otomobildeki kadın ve çocuğunu sakinleştirmek için büyük bir çaba gösterdi. Bu duyarlı davranışın ardında ise genç sürücünün küçük yaşta kaybettiği ikiz kardeşinin acısı yatıyordu.
-
19 Kasım'da Yayla Mahallesi'nde yaşanan kazada, Mümin Şahin idaresindeki motosiklet ile Rümeysa A. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan Şahin, yerde acı içinde yatarken, otomobilde panikleyen kadın ve küçük çocuğu fark etti. Kendi durumunu unutup onlara yönelik, "Ablam korkma. Ben iyiyim. Kolum bacağım ağrıyor sadece, çocuğa su içirin. Her şeyden önemlisi çocuk" diyerek teselli etmeye çalıştı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve büyük takdir topladı.
-
Kazanın ardından İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Mümin Şahin, hassasiyetinin nedenini açıkladı. Şahin, 5 yaşındayken ikiz kardeşini kaybettiğini ve bu olayın kendisini derinden etkilediğini belirtti. Çocuklara karşı özel bir hassasiyet duyduğunu ifade eden Şahin, "Kardeşimin küçük yaşta ölmesi nedeniyle çocuklara karşı ayrı bir hassasiyetim var. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları korumamız, kollamamız lazım" dedi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
-
-
-
-








